Ons debuutalbum is uit!

Lieve volgers,

Het is zover, het moment is eindelijk daar dat we kunnen zeggen dat ons album Songs from the Garden officieel uitgebracht is! Het is vanaf nu mogelijk om ons album te beluisteren op alle digitale kanalen waaronder ook Spotify, Apple Music en Deezer. Ook is er een fysieke versie van het album te koop, mocht je interesse hebben, meld je dan even bij ons via: info@musicbywander.com! Woehoe! 

De afgelopen maanden stonden voor ons in het teken van onze pre-release, we hebben op hele mooie en bijzondere plekken gespeeld: tussen de kunstwerken van beeldentuin en galerie Bont en Blauw in Heythuysen, in het karakteristieke pand van de Roode Bioscoop in Amsterdam, tussen de pianola’s in de salon van het Pianolamuseum in Amsterdam en in het prachtige Kaldenbroeck, Huys voor Puur leven in Lottum. We zijn Fonds Podiumkunsten enorm dankbaar dat ze dit voor ons mogelijk hebben gemaakt. We hebben de kans gekregen om onze eigen muziek weer met ontzettend veel mensen te delen. 

En dan is het nu tijd voor de officiële release tour van Songs from the Garden. Wij kondigen deze tour met veel trots aan! Met onder andere wat steun van het Cultuur Innovatie Fonds Limburg hebben wij een mooie concertreeks kunnen samenstellen op wederom bijzondere plekken. Beginnend met een interview op radio L1 en een concert in De Cellebroederskapel in Maastricht op 18 september 2021. We zijn er klaar voor om ons album naar buiten te brengen. We hebben een mooi programma in elkaar gezet met natuurlijk onze eigen stukken van het album, maar daarnaast ook stukken van anderen (Paul Simon, Laura Mvula, David Linx en Becca Stevens) die ons geïnspireerd hebben bij het schrijven van onze muziek. We hebben er heel veel zin in! Voor alle data van de tour, check onze agenda op de website en we zien je heel graag bij een van onze concerten!

WANDER with us,
Babs, Renée & Robbert